Forum dla Otaku od Otaku
Ohayo once more >.<
Jestem Izanagi. Lat mam 16. Mam wiele rzeczy którymi lubię się zajmować. Można by o tym książkę napisać xD. Staram się skubnąć wszystkiego co napotkam. Na razie poza M&A wciągnęło mnie bardzo rysowanie i fotografia. Najgorszą rzeczą jaka mnie spotkała to gry komputerowe. Zapytacie "dlaczego?". Otóż dlatego że za bardzo je polubiłem. Wessało mnie niczym w wir wodny na samą głębię dysku twardego. praktycznie zero kontaktu ze światem. Na szczęście to już przeszłość. Jest to właśnie jeden z powodów dla którego założyłem te forum. Takie hobby jak M&A pozwala na wychodzenie z domu. Mangę można czytać i tworzyć gdziekolwiek. Można to robić nawet w grupie z czego często wychodzą ciekawe pomysły. Chcę aby młodzi Otaku byli pewni siebie i poznawali innych. Przekonałem się że "Świat nie jest tak okrutny jak mi się wydaje". Mam niebieskie oczy. Włosy barwy ciemny blond (jak na razie ). Wzrost ok. 175cm, jakoś często tego nie sprawdzam
. Mojego imienia początkowo nie zdradzę, w razie gdyby forum nie wypaliło (spalił bym się ze wstydu >.<). Mogę jedynie powiedzieć że są to 2 piękne męskie imiona
. Traktujcie mnie jedynie jako założyciela forum. Będę się czasami odzywał gdy trzeba będzie przedyskutować zmiany na forum czy coś w tym stylu. Jako człowiek założę sobie prywatne konto w międzyczasie. Może niektórzy się domyślą kim jestem. Zobaczymy jak potoczą się sprawy. Jeżeli komuś nie będzie to pasowało to proszę od razu składać zażalenie ^^. Wszystko musi być picuś glancuś
Serdecznie pozdrawiam. Izanagi